Startvikt


Trodde att jag vägde 70 kilo men tydligen har jag gått upp ca 4 kilo sen i somras, så nya mål vikten efter dem här 8 veckorna blir 74kg. Har gått upp till att ta 8 kg i hantlar vilket är dubbelt mot vad jag tog innan mitt program, det låter kanske jätte lite men det är ju mina spinkarmar vi pratar om.....progress!!!

Träna på hejigt


Nej det är inte direkt mycket att visa men man måste ju börja någon stans eller hur? Tog bilden igår efter gymmet och kan ju säga att idag så känns det rejält i benen!

Va bah tvungen

Vill bara göra er avis lite;)


The Rasmus Rises!

hehe var ett tag sen ? ;)
Men nu när jag själv ska börja komma i form så ska även min gamla blogg göra det. Kommer ha den som en träningsdagbok för mig själv för att se mina egna framsteg och för att låta er se att jag sköter mig;) Kommer köra ett 8veckors program via sats så ska bli se vad det ger.
Första passet kördes idag, en intro genomgång med övningar som jag ska köra och framförallt HUR jag ska köra dem. Så fyra gånger i veckan ska jag köra järnet i åtta veckor, starting now!
Det kommer även bli intressant att se hur jag ska klara av mitt näringsintag då det typ är dubbelt mot vad jag brukar få i mig. Men men!

RSS 2.0