När livet bara är....

HELT UNDERBART...typ.
Känner att livet är underbart, att livet är en fest och man är bjuden till VIP. Varför? För jag får äran och hedern att spendera den med tjejen jag älskar. Har mer eller mindre spenderat hela veckan med henne, och nu när jag kramade henne hejdå vid bussen, så saknar jag henne efter tio minuter.

Jag älskar dig!!! <3 <3

Jävla facking sjukdom!!!

Så, vad händer? Nu låter jag som en förortsunge, men det är väl det som händer när man har bott i förorten i en vecka, heh...
Förra lördagen, för en vecka sedan för att vara exakt så vaknade jag upp, med feber, halsont och världens näsläckage, (att snyta sig en gång var femte minut är fan underbart).
Men eftersom det var dagen efter midsommarafton så kändes det lite halvt fake att ringa in och säga"heeeej jag e sjuk, va? nä jag va inte alls ute igår. Jag e sjuk jag lovar!". Så som den duktiga gosse jag är så masade jag mig iväg till jobbet kl åtta på morgonen. Om det är någon dag man ska vara sjuk och sega på jobbet så är det dagen efter midsommar, för det finns inga kunder och inget att plocka. Så jag körde lite restburar i fyra timmar och gick hem. Dock klarade jag inte av att jobba dagen efter så blev att sjukskriva mig.
Efter att inte ha sett min flickvän på hela helgen så gav jag mig själv en örfil för att vakna, satte mig på tåget och mös hela måndagskvällen med henne. Och eftersom jag var sjuk så råkade jag så att säga fastna hos henne. Men om jag ändå ska vara sjuk och borta från jobbet några dagar så kan man ju lika gärna vara det hos den man älskar och bli lite ompysslad på köpet eller hur?
Ikväll så står det inte mycket på schemat, är åter igen ute i förorten(kommer att gå runt i mjukisbyxor och ha för stor t-shirt och en keps bak och fram snart haha), och ska grilla med min rödtops päron. Sen vette tusan, hon skall kanske ut, jag skulle ut men eftersom jag fortfarande känner mig krasslig ska jag försöka ta mig tillbaka till kungsholmen och mysa framför diablo, antar jag:P
Aja börjar bli lite för lång text nu så säger bara, See ya biatches!!

Nej, det hade inte varit bättre

Du frågar hur det hade varit om jag inte hade träffat dig. Du får det att låta som att mitt liv hade varit sjukt mycket bättre utan dig. Men nej, så är det inte! Jag ska säga hur livet hade varit om inte du hade funnits.
Om inte DU hade funnits, så hade jag jobbat hela dagarna(vilket jag gör idag iof), men när jag kom hem så skulle det vara samma visa om det var lördag eller måndag. Sätta mig framför datorn, äta framför datorn. Det var livet och livet hade inte så mycket mer att bidra med.
Men nu så strävar jag efter så mycket mer i mitt liv. Både på egen hand och med dig. För fan, jag älskar dig! <3


Och juste, glad midsommar på er!!

Bästaste helgen typ!!

Så hur har allas helg varit? Nu kan vi ju låtsats att jag faktiskt kan ha en dialog med er, men tyvärr så är det ju bara jag som har ordet, ha!

Vaknade igår, hurpass glad och pigg som helst, taggad ner till tårna inför denna helg. Kände att jag hade såpatts mycket energi att jag var tvungen att göra av med lite, så vaknade och åt frukost och drog iväg till gymmet(I know right?). Pumpade gärnet eller vad man nu säger i drygt en och en halv timma. Sen blev det hem och göra sig iordning, för min flickvän(ett ord som jag aldrig kan använda för mycket), hennes pappa skulle gifta sig.
Så för första gången var jag på bröllop(som jag kommer ihåg i alla fall), och det var hur fint och mysigt som helst. Och att man var kavaljer åt världens vackraste tjej gjorde ju inte tillfället sämre så att säga.
Hade för tillfället köpt en ny kavaj, en vit så man stack ut bland alla mörka kavajer, köpt hos Dinuovo, dem hade massa snygga saker så kan verkligen tipsa om den affären alltså.

Nu idag, vad händer då? Jag och min rödhåring skall grilla hos mina päron, så blir nog trevligt. :)
Sen om vi är modiga nog så kommer vi åka in-lines ikväll, men det blir en annan historia ;).


Puss o kram på er!!!

Mååååndag tagga tagga!! eller nåt...

God....morgon tänkte jag precis skriva, men enligt klockan så är hon tjugo i ett och det är typ dags att dra till jobbet snart. Men skitsamma. Vad händer idag då kan ni tänkas undra? Överraskande nog så står det ... som jag redan nämnt att jag ska till jobbet relativt snart. Efter dess är det tydligen afterwork på g. Tydligen så spelar Sverige någon sorts fotbollsmatch, för inte är det säsong för hockey i dessa tider? (Nu skojade jag faktiskt). Men ska bli skönt att känna att man har ett liv efter jobbet, med jobbet heh.. Så jobba till nio på ica maxi lindhagen(kom förbi och säg hej och gör en arbetsnarkoman glad vettja?), sen till att se en fotbollsmatch som börjar kvart i nio, inte för att jag förstår hur det ska gå ihop men skitsamma, är man ledig dagen efter så är man.
Nu ska jag gå tillbaka till att stirra dumt på disken, jag svär att en stekpanna har försvunnit sen jag började stirra! GÖTT MOS!

Har varit lite dålig på att posta bilder, så slänger lite random in en bild på mig o farsan i thailand.


Jag tänker inte vara bänkvärmare fö'fan!!

Go'kväll kära internet.

Ikväll är jag trött, grinig, sliten och skulle bara behöva kramar från alla håll och fronter, men det får man ju inte. Varför? För tydligen är jag en bänkvärmare, något man har i reserv som man kan ta fram när man inte har något bättre för sig. Men det tänker jag fan inte vara, och hör sen!!!

Det enda posetiva jag kan komma på om idag är att jag stavade fel på positiva nyss, men förutom det att den här arbetshelgen gick förvånarvärts...bra.

Aja, tillbaka till att stirra på disken(jag svär att jag ska lära mig att ta disken genom att enbart stirra på den)

Hare gött!

åååå juste, kom på något positivt iaf, har upptäckt att mitt favo band har en ny singel, enjoy!



Lördag men hur märker man det?

Det är dagen efter fredag, dagen dom kallar lördag. Dagen då man egentligen är ledig, har lång sovmorgon och ska ha det bäst på kvällen! Om, man är ledig det vill säga. Nu är inte jag den sortens person som på något vis är bitter men men. Fick lite ...nattmys kan man kalla det då en rödhåring trillade in i min lägenhet efter hennes natts kampanj på stan. Nu tänker ni säkert"nej men oj oj oj, ska man verkligen skriva om sånt på sin blogg?". Då säger jag att ni kan ta och lugna ner er, för hon föll pladaskt ner och somnade, men det var ändå lite små mysigt att höra någon annan snarka än sig själv.

Helgen i hel het har varit och kommer antagligen bara vara i att jobba och åter igen jobba. Om man har tur hinner man med någon timme av att lira diablo 3(min nyvunna kärlek till datorn, om det önskas kan jag lägga upp nåra vids senare.)

Aja, det var allt för ikväll(fö'låt för att det var ett tag sen jag skrev till er, but I still <3 you all!)

RSS 2.0