Måndag o fina måndag!

Är på strålande humör idag. För det är nämligen så att min älskling kommer hem i övermorgon, tillbaka till min famn! Och passande är väl mitt strålande humör, med tanke på hur mycket solen skiner idag. Det känns inte så varmt ute, men vad gör det så länge man får se lite sol? Men det ska verkligen bli skönt att se henne igen. Jag ber om ursäkt om jag har varit tjatig på min längtan efter henne, men det får ni banne mig ta.

6 dagar avklarade, 6 kvar!

Det är lördag idag och en förväntasfull rolig jobbhelg väntas. Förhoppningsvis kommer den göra så att helgen bara försvinner och går över. Börjar bli lite väl jobbigt att vänta på att Jossan kommer tillbaka från Egypten nu. Var 6 dagar sedan jag såg henne, och kommer var ytterligare 6 dagar innan jag kan se henne igen. Börjar bli lite smått galen känns det som nu utan henne.


For Ever alone!(Eller inte riktigt)

Igår så åkte min älskling till Egypten, och jag kommer inte kunna se henne förrän nästa fredag. Det har bara gått en dag sen hon lämnade Sverige, men jag börjar redan bli galen utan henne. Jag är verkligen tok förälskad i denna tjej. Då är ju frågan vad tusan ska jag hitta på i över en vecka utan henne? Mitt liv kommer mer eller mindre bestå utav hard work work, då jag till och med tagit på mig ett extra helg pass så jag inte ska klättra på väggarna (är ju dessutom löne helg, så jag kommer väl vara slut arbetad efter helgen att jag inte har någon ork att sakna).

Saknar dig älskling, längtar till att du kommer hem!

Seg onsdag

Varit en seg dag hitills. Skulle iväg på bio, men det blev inte av på grund utav det var slut på platser. Min älskling undrade om jag ville komma och se på basket med henne, men är typ på väg att somna känner jag redan nu. Ska äta lite rester från igår(som var helt underbar), se på Glee och sova. Känner mig bara allmänt degig just nu.

Glad alla hjärtans dag på er, men mest dig!

You touch these tired eyes of mine
And map my face out line by line
And somehow growing old feels fine
I listen close for I'm not smart
You wrap your thoughts in works of art
And they're hanging on the walls of my heart

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
And never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours

You heeled these scars over time
Embraced my soul
You loved my mind
You're the only angel in my life
The day news came my best friend died
My knees went weak and you saw me cry
Say I'm still the soldier in your eyes

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
And never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
I know I don't fit in that much
But I'm yours



Jag älskar dig!


Ny vecka

Det var ett tag sen jag skrev något, har helt enkelt inte haft någon form av inspiration. Men denna vecka så kommer det ske en hel del, tror jag i alla fall. :P

Till alla er förälskade så påminner jag er om att det är alla hjärtans dag imorgon, så gör något specielt för eran speciella person. Tänker inte berätta för er vad jag har inplanerat...än.

Sedan så har jag fått önskemål om en frågestund, kan inte påstå att jag förstod önskan till hundra procent. Men ställ frågor i kommentar sektionen eller skicka ett mail om ni så önskar.([email protected]).

Nu måste jag kila iväg till jobbet, hare gött!

Vaknat förvirrande

Vaknade ganska hemskt imorse. I förvirrat tillstånd så vaknade jag utav min mobil, som inte lät som den brukar. Så jag förmodade att det var min älsklings mobil som lät. Jag tittar upp men hon ligger inte vid min sida. Det lyser i badrummet så jag antar att hon är där inne och är på väg till jobbet. Men hon är inte där heller. Plötsligt så slår det mig, att hon faktiskt inte sov över hos mig.
Saknaden som uppståd imorse blev enorm måste jag erkänna, men det glädjer mig att hon kommer över ikväll för lite tv spel och middag :). PUSS O KRAM


En tidig medelålderskris kanske?(Hell no)

Till att börja med så får jag väl be om ursäkt för att jag varit lite seg med att updatera. Men va fasiken, jag har ju fyllt år i helgen, så har faktiskt icke haft tid för er. Helgen har varit oerhört hektisk, och dem flesta dagarna innan med diverse förberedelser. Fredagens fest blev såpass lyckad att jag kände att jag kunde pusta ut när den var över. Som bevis över hur lyckad den är har jag en trasig säng och en trasig stol, som delvis blev sönderhuggen utav ett samuraj svärd.

På lördagen var det familje middag som stog på agendan. Så efter att ha städat upp lägenheten lite snabbt blev det en trip till kära Ica maxi där jag jobbar för att införskaffa supplies.
På menyn så stod det Paella, serverat "tradionellt" med blåmusslor kyckling och räkor. Dock så glömde jag att köpa saffran, men det blev godare än vanligt så ska nog glömma det i framtiden också.

Till efterätt så blev det en Lime syllubub, tror det stavas så iaf. Blev himla lyckat om jag får säga det själv. Det roligaste var ju dock att få presentera min älskade Josefin för min familj för första gången dock.

Till present så fick jag en ny skjorta av min älskade <3, sprit, kakor, pankakor, en stor tavla som jag inte riktigt förstår mig på hur man ska hänga upp. Och, ett till sjudundrande nya högtalare till dator. Stackars stackars grannar säger jag bara :D.

Men, från 20-21 år, måste nog vara det bästa året hitills i mitt liv. Och jag tror ändå att mitt liv bara har börjat. Detta år kommer bli ett år fyllt med kärlek, underbara vänner, en underbar flickvän och en underbar vardag som jag är stolt att kalla för mitt liv.

Att vara sjuk typ suger

Vaknade imorse, med feber, huvudvärk och allmänt "fan det kommer inte funka idag" i huvet. Efter att ha spenderat hela dagen i sängen, sett på tv och haft tråk så kan jag konstatera. Nu skiter jag i att vara sjuk! Jag protesterar, för från och med idag så tänker jag icke vara sjuk!
Fick höra att folk var oroliga över helgens "Outcome" nu när jag var hemma från jobbet. Men hörrni, klart det blir fest, det är därför det finns ipren och redbull eller hur? Ses på jobbet grabbs! Sålänge jag inte avlider under natten dvs så kommer jag imorgon.

RSS 2.0