Prata inte med mig

Har haft en skit piss dag idag, så om du inte har något att säga som kan tänkas göra mig på bra humör, håll det för dig själv. Tack.

Så...shup?

Okej måste medge har varit lite så där halvdann på att göra inlägg dem senaste dagarna men vad ska man göra? Om man bara varit hemma en kvart den här veckan så är det inte mycket man kan göra så det så!
Men nog om mina ursäkter, dem ger jag tillräckligt iaf. Har precis postat ett event på fb för fest nästa vecka, är hur f-ing taggad som helst :D, och inte nog med det, i övermorgon så har jag semeeeesteeeeeeeEEEeeer. Kommer tokstarta med att köra iväg till min flickväns moders pojkväns landställe (that's a mouthfull?). Sen blir det bara att chilla gärnet i hela tre veckor:).

ååå just det, har precis klippt mig!


Ny vecka!

Ska fatta mig kort då jag är på språng marsch mer eller mindre till jobbet, heh!
Det är måndag och en ny fräsch vecka ligger framför oss. Helgen var helt underbar med min rötttått. Vi hade lite sexmånadersfirande i fredags vilket var hurpass mys som helst. Har sedan dess mer eller mindre spenderat helgen hos henne, med undantaget av en pause på jobbet igår. Blir väl samma sak nu, då jag ska jobba och sedan bli hämtad av henne ikväll och ha lite kvällsmys.
Det var väl allt...imorgon blir det Ikea men det får ni höra om senare, LATER ALIGATOR!!

Frammåt !!!

Act II avklarat ;) I'm so pro! 

Saker och ting börjar vända

Min sjukdsom börjar försvinna! Har idag under jobber faktiskt känt mig pigg och kry. Om vi bortser från faktumet att jag fortfarande är lite smått snuvig så börjar det bli...bra!? Känns typ lite unreal.
Igår så kände jag mig dock inte lika fräsch, gick hem lite tidigare från jobbet. Åt lunch hemma, sov sen begav jag mig med jossan till min kära mors affär, hon hade någon form utav marknad,(jag borde kanske ha nämnt detta innan så ni kunde kika på det menmenmen).
Trodde att jag inte skulle få se min flickvän mera den kvällen eftersom hon skulle ut och partaja, och tråkig arbetare som man är så började jag jobba kl 6 imorse så kändes inte direkt som bästa idén att hänka på. MEN hon överraskade mig glatt på kvällen istället:)

 

Tillbaks där vi kraschade nu då

Har nu kommit tillsamma ställe där jag var senast på Diablo hc. Snart på börjas act II !
 

Hundväkt

Blev väkt imorse av min kära mor, två gånger! Första gången så sov jag vidare fast telefonen rang, andra gången så kändes det som att man var tvungen att svara fast man låg och sov. Min kära mor behövde en hundvakt, så har en litet kräk (<3) hos mig idag som mestadels sover. Han är mer utav en latmask än vad jag är haha.

Då börjar vi om!!

Här är filmen från går kvällens fiasko....
 
 
Men frukta ej,blev bara envisare av det och tog skeleton king innan jag begav mig för kvällen.

Jävla skit spel...

Och där dog man på på hc på diablo, varför? för att mitt internet krånglade...
Vid kommer upp imorgon...(jag e inte bitter alls!!) Nya tag imorgon...eller nu?
 
 

En tråkig kväll så händer detta, enjoy!

Jani...Tror inte att ni kommer uppskatta detta men what the heck

Söndag

Kom nyss hem från jobbet. Vilken jävla piss dag. Själva arbetsdagen i sig var det inget fel på, men när man kallsvettas och har så jävla ont i magen så blir man bara lack...
Hade tänkt att laga värsta goda pasta såsen ikväll, men eftersom jag fortfarande har sjukt ont i magen så lär det bara bli något lätt. Blir att ha en solo kväll och mysa framför datorn då man inte blivit dissad av en, två, tre, fyra utan fem grabbar. Dissad gånger fem dvs...bara för att dem är lite bakis, pfft.
That's all for now!

RSS 2.0