Pappa är okay efter hans operation

Pappa mår bra efter dagens operation fick jag höra, han är nu hemma och vilar(och äter hemlagad lasagne).

Jag vill också äta hemlagad lasagne... men, det får man inte när man bor ensam hemma :P Vet inte alls vad jag ska äta faktiskt...kanske blir...vanilj glass?:P

Att ta hand om en butik, hur svårt kan det vara?

Som jag nämnde tidigare, så sitter jag idag i min kära mors butik, hennes second hand och design butik, på luntmakargatan(Di Nuovo, om någon vill stoppa förbi).

Och jag som trodde att detta skulle bli en enkel femma, men, då (imorse) så var jag en ung och naiv 20 åring. Idag..nu...cirka 2 timmar senare, så vet jag bättre.

Jag har blivit invaderad av japaner! Dem pratar inte engelska, dem pekar på saker och pekar på miniräknare, och skakar på huvet så fort jag skriver in ett pris. Och det är typ, en busslast med dem! Bokstavligen talat. En turistbuss har parkerat precis utanför butiken.... hur skall detta sluta?

Go go go pappa!

Så....idag är alla mina tankar hos min kära far. Han ska operara sig idag. För tydligen så har han någon sorts tumör i sin hals om jag förstått det hela rätt. Helst så skulle jag vilja vara där på sjukhuset när han operaras, men jag har lovat att vara i min mammas affär så att hon kan vara där i stället. Pappa, lycka till för sjutton!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0