Roliga Saker i brevlådan!(brevinkastet,,,what ever)

Fick ett nytt spel från webhallen idag som jag hade beställt igår :) Gud vad jag satt på jobbet idag och hoppades att det skulle hinna fram, och whips så låg det där på dörrmattan :D Just Cause 2! Så freaking awsome så det inte är sant. Har bara lirat nån(några, tappade lite perspektiv där på tiden) timme, men,  freaking fun as hell!


Men det här med kvinnor, vet inte hur jag skall få det här skrivet men känner att det är lika bra att få det på papper, eller nåt. Jag börjar få känslan av att ni tjejer hellre vill vara ensamna än i ett förhållande, ni njuter av att en kille gillar er, ni njuter av när han frågar ut er efter veckor av att samla mod, och ni njuter lika mycket när ni rejectar en, efter att ni har medvetet gett fel signaler...varför? varför ? varför?....

Le....ledig? Vad är det?

Är ledig idag från jobbet...på tal om jobbet, tror inte ens att jag har berrätat vad det är jag jobbar med/som. Jag jobbar på ICA Maxi vid lindhagen, bakom mejeriet mestadels. Och idag, mina damer och herrar, så är jag......ledig! Hade nästan glömt bort hur det känns att vara det...ledig alltså. Så, hur ska man slösa bort denna dag? Har i alla fall gett mig fan på att jag ska klara Darksiders nu till PS3 innan jag införskaffar något nytt spel eller firrar Platinum på LA Noire.(Lite nörd snack där :P )
I alla fall, ha en trevlig tisdag på er ;)

(Måste antagligen ta disken idag :(  )

LA Noire, avklarat

Så då har man precis avklarat LA noire, spelet där man tar sig an den korrupta polisen år 1947 i Hollywood, som Cole Phelps, dem föredetta hjälten i kriget mot japanerna, som börjat sin karriär inom poliskåren.

Efter att ha kört igenom spelet, så får det av mig en solid 7:a av 10 möjliga. Det som tog ner det var att det efter ett tag blev relativt enformigt. Men skall köra igenom det igen, få ännu en platinum trophe.


Glad Midsommar!!!(Lite smått i efterskott men what ever eller hur?)

Glad midsommar på er! Ledsen att jag inte har gjort något inlägg på ett tag men varit en hektisk helg rent ut sagt, ensam ansvarig för min avdelning mer eller mindre hela helgen, + att man ska hinna bli onykter och blogga samtidigt? Sorry sorry!

Helgen blev ganska mysig i alla fall, bädda till och med dubbelsängen ifall ifall...men den enda som besökte den var Kvicken...min lillebror som e på bilden nedan.

Inte för att han gillade sängen, han trivdes mer i sin korg som jag installeradt inne i min lägenhet bara för honom. Men midsommar firades med vänner och familj! Glad midsommar på er, mina bröder och systrar ...och vovvar :P

Ha en fortsatt trevlig midsommar helg!


Stackars kära mor och far...

Som min rubrik säger, stackars kära mor och far. Dem skulle iväg och åka kryssning idag och i hela helgen. Dem hade ordnat med hundvakt(dvs jag och min stora syster). Men, far min hade läst fel tid på biljetten, så dem anlädde precis i tid till att se båten åka iväg.

Men nu skall jag.....diska, suck.! Hare gött!

Närmar sig midsommar, det skall firas med sommriga pannkakor!!!

Känner mig smått ensam, så, det blir att få mig på bättre humör med....

Kan förövrigt säga att, detta är vad ni får, varje dag, till alla er singel flickor, Pannkakor med glass!!!(Kanske mer en metafor, men, jag lämnar inte mina damer hungriga;) )

Datless :(

Verkar som om jag blev utan date, efter ett sorgligt sms att personen "mår inte så bra". Men inte ska man hänga läpp för det! Har ju faktiskt underbart sällskap på annat håll, nämligen min systers hund!


Jag skall på en...heter det Date eller dejt?

Godförmiddag kära aktiva bloggläsare!! (Kan inte förstå hur jag har 5 unika läsare men men :P)
På något vis, något mirakulöstvis, så fixade jag i helgen en tjejs nummer, och ännu mer mirakulöst, jag skall ut på en, date/dejt med denna flicka, nu är dock frågan, svarta eller blåa jeans...vilket dilemma =/

Anyway, wish me luck!

Ps, efter mycket djupt funderande, så blir det svarta jeans ;)

Platinum på Modernwarfare 2 ! :D :D :D

Godeftermiddag gott folk.

Hade egentligen tänkt att spendera några timmar ute i solen på inlines, men, med det alltför mysiga söndagsvädret(ösregnar just nu), så blev det att äta polly och spela lite playstation. Vad blev det för spel? Jo, Modernwarfare2, som jag tidigare klarat, men gett mig in på att få 100% på det, dvs, platinum trophy. Vilket jag nu lyckats med!! Vad krävs det för att få denna trophe?Kortfattat, klara allt på svåraste svårighetsgraden, samla alla gömda objekt. Sedan fanns det små saker som att, få 5 fiender med en granat och sådant, men det hände ju i spelets gång.

Det sista jag behövde var detta uppdrag, som jag suttig och klurat på alltför länge, men nu lyckades jag!

http://www.youtube.com/watch?v=sG7k0DVBG8w

Ny Klippt!

Det är lördag, och jag firar det med att klippa mig.

Det är ju lördag, och det firas med att man blivit nyklippt! Kan för övrigt inte se seriös ut på bild när jag fottar mig själv, det går helt enkelt inte:D Så vad händer idag då? Jo, skall ut i eftermiddag och ha lite utav en picnick (tror jag) med min gamla gymnasieklass. Skall bli kul att träffa dem idioterna igen! ( I <3 em all)

Freaky Friday!!!!!!!(Ps.Hej på er)

Jag önskar er alla välkomna till en ny fräsch helg! Och, en ny fräsch blogg.

Kan ju börja med att presentera mig själv, mitt namn är Rasmus Grytsberg, och det finns alltid disk i mitt kök, där av Grytigdisk som bloggnamn, och jag önskar er, ännu en gång, välkomna, till en blogg full av tv-spel, god mat , och en massa sär skrivning.(den där gjorde jag med flit, men annas kommer det ske av misstag som ni kan njuta av, eller flippa ur över).

Är jag verkligen en blogg människa? Man vet aldrig förrän man provat eller hur.

Så...Hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0